Sunday, March 25, 2012

Random...

Assalamualiakum....x jawab dosa:131:..
aiyoo:face50:..dh lme kn x update blog nih:face15:..
mlas ar nk updated...mood pun xder jgk..:face60:
result:s::s: erk:face56:...
result aku ok...lpas lh utk msuk Universiti..
tpi aku agk kecewa:face30:..
family aku semua happy dgn result aku..
tpi aku...rse mcm nk nangis:face59:...
aku x thu lh ape yg aku dh buad time spm hary tuh...
aku buad men2:face22: hari tuh...x puas hati..
mmg kwan2 aku nmpk aku mcm happy...
tpi hakikatnye..hati aku hancur:face29:..
result aku tuh lpas ke nk blajar oversea??:face60:...
cita2 aku nk blajar kt oversea,, mcm abg aku...
erm..x pe lh...
skrg..aku daa bley terima hakikat..
itulh keputusan yg aku dpt...
aku reda dgn ape yg aku dpt...
kt Malaysia pun kite bley blajar kn...
byak lgi U yg bgus2 kt Malaysia nih:face40:..
aku msty blajar sgguh2:face57: utk kejar cita2 aku..

ok lupakn psal result tuh...
benda yg dh berlalu tdak bley diulang semulakn...
:face64:senyum...
oklah..hary jumaat hary tuh..
kakak:95: aku bwak aku pegi mkn2:face26:...
huiyoo...best kot..ape aku nk mkn semua dpt:face72:...
mmg kenyang ar mlm tuh..alhamdulillah..
thank kakak sbb blanja:face9:...
len kali blanja lh lgi..hehehe...

then,,mggu nih aku sbuk isi borg:54: mcm2..
borg itu,,ini,,owh seronok giler isi borg:25:..
aku apply jer...dpt ke x,,itu blakang citer:11:..
aku dh smangat giler nk blajar ni:face39:...
rindu sesngat nk blajar...:face74:
sebenarnye aku dh bosan:face63: ddk rmah,,
sbb tuh lh dh x sbar nk blajar..hee..
reader..Doakn aku dpt meneruskn pembelajran aku...
semoga aku tdak berputus asa mengejar cita2 aku sbgai seorg Akauntan:face15: berjaya..
Amin..
oklh..aku nk isi borang LCCI utk mohon sijil akaun...
Salam...



*tahniah kepada semua kwan2 yg mndpt result cemerlang...

4 comments: