Wednesday, March 7, 2012

SEGMEN: Aku Ada Blog


wee...jom j0in contest nie j0m...
anyway aku j0in sbb ternmpk Aqilah khairri j0in this..
so aku pun nk j0in jgak lha.

syarat-syarat
1. Tiada paksaan untuk jadi follower blog Cik Ross (tpi sye follow jgk)

2. Copy paste banner kt atas tuh..
3. Buat entri ringkas bertajuk "Segmen:Aku Ada Blog".

4. Dalam entri tu korang bagitau :-

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
b. Nama blog korang.
c. Url blog korang.
d. Usia blog korang.

5. Bagi link entri tersebut ke dalam kotak komen Cik Ross
mudahkan...jom j0in..

ok2..aku nk penuhi syarat2 jab..hehehe ..

1. NAMA SAMARAN KORANG SEBAGAI BLOGGER
nama samaran syer Eifa...nama sebenar Muzdalifah..
nk pggil nme penuh pun x per..lagi lha syer suka..hehe..

2.NAMA BLOG KORANG
nama blog syer EiFa's writIng..sbb aper???sbb syer rase blog nie tempat syer menulis..
so syer buad lha eifa's writing..ok x???

3.URL BLOG KORANG
haha..url nie malu skit...
bknnyer perasan or what ever...sebenarnyer xder idea nk  buad url..
so jdilh mcm tuh...

4.USIA BLOG KORANG
bLog syer hari nie dH berusia 1 Tahun 1 Bulan 4 hari..
x berpa lmer sgt kan..bru jer smbut besday blog bulan lpas...
heheh..x der lha..tipu jer...huhu

Tarikh Tutup 13 MAC 2012..
j0in jgn x join... hehehe...JOM JOIN...


 segmen ini ditaja oleh Cik Ross




9 comments:

  1. thanx join.happy blogging dear

    ReplyDelete
  2. hi. singgah dari segmen yg sama.
    jemput datang blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama.. sudah follow
    sudi2la ke blog saya

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..syer akn sggah ke blog kamoo berdua nnt...

      Delete
  4. singgah dari segmen yg sama..
    suda follow~
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  5. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete