Sunday, April 8, 2012

BawalBiru 1st Giveaway

:34:Untuk sertai, anda mesti.:34:..
:36:Buat satu entry ringkas tentang giveaway ini
:36: Dalam entry tu mestilah letakkan banner diatas dan link kan ke sini
:36:Tag satu atau lebih blogger dan make sure diorang tau
:36: Lepastu datang balik sini dan tinggalkan nama dan link entry korang tadi kat Mr Linky widget di bawah
:36:Untuk update pasal giveaway ni sila follow blog ni ye ;p

Giveaway ni berakhir pada 8 May 2012 jam 11.59 malam

Tudung Bawal Printed
corak boleh pilih di SINI dan SINI

TAG
:63:AWAK
:63:AWAK


No comments:

Post a Comment