Saturday, April 7, 2012

CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84.


Ini lah banner yg nk dipertaruhkan:face32:...huhu..malu sgt sbb x der ar cantek sgt..:face71:
yg nie pun aku buat cincai jer hary tuh,..x de mood nk buad lawa2..
inilah banner pertama:47: aku buad..
aku baru first time buad segmen kt blog aku..huhuhu
so..aku x dpt nk pertaruhkan byak2..
klau naseb terpilih jdi pemenang:108:,,alhamdulillah..hee:face75:

:65:Tarikh tutup 8.April.2012:66:

tag HARUNO HANA
sbb nmpk mcm die selalu buat segmen/contest..


6 comments:

  1. Thanks ae for joining! & Thanks sbb tag juga wlpn tak wajib.. huhu
    Appn tungu kptsnya Isnin ni k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. your welcome..x sbar nk tggu result..

      Delete
  2. Salam~ Thanks for joining ;) Zam dah sediakan list peserta untuk segmen Zam, jadi sementara menunggu keputusan, jemputlah blogwalking ke blog diorang juga, k ;))

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

    ReplyDelete
  3. dtg sini ^^

    girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

    ReplyDelete