Friday, September 14, 2012

Beraya dgn A3P3

Assalamualaikum...
erm aku bru berkesempatan nk update blog nie...
hish...sian blog aku nieh:face59:...
dh lame aku x bukak...heheh:face67:

kali nk story pasal kwan2 aku beraya kt rmah:53: aku...
pada 8.sept.2011:62:...
aku plan nk buad mkn2 kt rmah aku:face1:...
ajak semua budak praktikum:face18: dgn budak bilik aku...
erm mula2 dgar mcm ramai sgt nk pegi....
dekat 20 org gitu:face70:....ramai lah kn...
tpi tup2:face58:...8 org jer yg pegi...ape daa...
4:95: dan 4:97:....

mcm x caya jer budak laki nk pegi....
mula2 rse mcm dyeorg x pegi...
hoho..pagi2 dlm pukul 9.30 pagi...
aku dpt msj dri DAUS...
trruuuutttt....trrruuuutttt...:face49:
aku pn pelik asal bdak nieh msj aku nie...
pehal plak...1001:face14: soalan kuar....
then aku pun buka....
dye tulis.." Fa klau aku nk gie rmah kau boleh...bg aku alamat rumah kau"
aku pun bg je lah kn....hahahha

then 5 minit kemudian....
ZAID pulak call....
asal pulak lah mamat nie call pepagi nie....:face63:
aku pun angkat...
"Fa rmah kau jdi x open house,,,aku, am,dgn wan nk pegi bole"...
yg aku pelik...aku mmg ajak semua org...so dyeorg bleh jer pegiii....
x yah nk minta izin lgi lah:face7:....

pastuh dlm pkul 10.30...
aku tggu budk2 nie kt library KMNS....
naseb baek lah dyeorg dtg ON TIME:80:..
klau x aku tggal kn je....
hahahha...

pastuh ade sorg kwan aku nie nk ikut....
tpi dye ckp mcm K*****...:49:...
kejab nk ikut...kejab x nk ikut:face56:....
then kiteorg amik teksi dan amik bas:50:....
skejab je dh smpai rmah aku....mcm naek flight:121:....kihkih

spai jer...dyeorg dihidgkan dgn mcm2 mkanan...
mee hailam,,nasi impit:39:,,lepat pisang:43::37::42::38:..
dan mcm2 lagi...
mak aku msk x pedas pun...
tpi ade lah sorg JEJAKA PERKASA:face49: nih....x tahan pedas...
berpeluh peluh:face22:....aku rse mak aku msak biasa2 je:face23:...hahaha...
sekali kena perli dekat ayah aku daa...
"lelaki kalau x mkn pedas,,, tak kuat lah"hahahha:25:terbaek...

then dyeorg duk landing2,,,baring2...online2:face23:...
hahaha..dyeorg dh buad mcm rmah sendri...
aku dan family x kesah pun:101:...haha..
pastuh kiteorg tgok video kt youtube...
kitaorg tgok video WAN MOHD IRHAM.:face25:..kwan kiteorg...
nk tgok?????:face55:...tgok kt sini------>sini:n:
serius...wan SEGAN:face71: gila...haha...
kiteorg tgok video dye....dye ddk menghadap tempat laen...
malu tgok muka sndri...hahahah
x yah nk malu...hensem ape...hahahahah:face57:

dekat pukul 3 lebih...bru dyeorg balek....
huhu...dyeorg cm x nk balek jer...hahaha...
ayah aku kte nk tido rmah aku pun bleh...HAA:face24:...biar betul...
huhu...:face75:
tpi dyeorg kne balek...sbb dyeorg outing jer.....:face57:...

hey korg...seriusly best sesgt time uh...
aku suka...hahaha....

okelah smpai sini jer....
:face47::116:daa....


*nnt aku msuk kan gmbr nyer....

No comments:

Post a Comment