Thursday, October 11, 2012

my birthdayy !!!



10 oktober 2012,Rabu ,24 zulkaedah 1433….
Erm…tarikh apekah itu…hehehe
Besday aku lah…hehehe….
Yang ke 18….
Pechuuu pechhuuu *fireworks….yeah…
I loike…

Erm mlm 9 oktobr 2012…aku tido awal…
Normallah tuh aku tido awal…
Biasanye aku akn tido pkul 10.30…
11….erm awal kn…sbb mak aku kater tido awal..klau esk nye ade kelas…
Bru lah x ngantuk dlm kelas….

kk…sambung balek citer…
tgh sesedap tido…tpat jam 12…fon aku bunyi…..
byak kali lak tuh…
adui ai….
Pastuh aku pun bkak satu2…
 “Happy birthday”
 “hepy besday”
 “selamat hari lahir”
 “selamat hari tua”
 “sannah helwa”

Aaaahhhh…mcm2 ar…huhu…
Oke melebihi 20 mesj yg msuk…
And aku blas lh jugk time uh walaupun ngantuk time uh…
Terharu kot aku….thanks sesgt yer kwan….huhuhu…
Ade yg sggup x tido semata2 nk wish aku tepat jam 12…
Thanks kwan2…

Pagi tuh…msuk jer kelas dlm beberapa minit…
dyeorg nyanyi lah lgu hepy besday…
owh…thanks kawan2 praktikum….

Erm…x der ape pun yg best besday thun nie….
Cuma aku dpt tunaikn permintaan diri sndri before aku 18 tahun
Nk tahu ker ape bnda…..
Erm....bkn nk menunjuk ker ape…tpi ianya memberi smgat kt aku…
Aku Berjaya khatam alquran pda 9.okt 2012…alhamdulillah…
Itu lah yg aku target before besday…
Dan itu hadiah yg aku Berjaya memiliki utk diri sndri….

Mcm kelakar bile roommates aku kate nk buat pulut kuning…
Hish x pyah lah….huhu..ssh2 jer….

Then ptg aku call Miera…dye kt UIA…
Dye org first yg aku call…huhu…
Al maklum lah…FREE…aku call lah semua kwan2 yg aku rindui…huhu…
Ramai jugk lah yg aku call…heheh…

Tahun nie aku dpt nie…..
Dari pada syahfain…
dari sara..nie.
Terharu sgt2….
Walaupun aku mcm dh tahu kau nk buat ape,,bila kau mintak gmbr aku….
Nk hantr gi bomoh konon….hahahha…
Poyos….
Thanks …… “HEY KAU BUKAN ORG TERAKHIR YANG WISH K”….
Nk jdi org terakhir lah sgt,,,,

dan Tahun nieh aku dpt hadiah dari kawan aku  NADIA IZZATTI BINTI ISMAIL…
Dye bg bear…
Taarraaa…..
shin chan…heheh…
Thanks sesgt…
Aku suka…hahaha…

Next…kat fb….konfirm lah 100++ yg wish kan…
Almaklumlah ade yg igt kan….
Klau aku x ltak besday…..msti dua 3 org jer yg wish…x pun x der lgsung…hahah..
X kecik hati pun weh….hahahha…

Okelah…thanks kepada yg wish…..
Thanks sesgt…
Aku sayang semua kawan2 aku….
Walaupun ade yg pernah sakitkan hati aku…
Tpi aku tetap syg korg….
<3<3<3<3<3



No comments:

Post a Comment