Wednesday, October 24, 2012

UKM….Bestttttt…



13 oktober 2012…
Semua pelajar KMNS yg dpat A subjek ekonomi pergi ker UKm….
Seramai 170 org yg pergi bersamaan 5 bas…. 


berada di depan library UKM

Jam 6.30 pagi kne ade kt depan dewan KMNS….
Tpi pul 7.15 pagi baru bertolak…
Kami mmg suka menunggu nieh…
Smpai UKM lbih kurg pukul 9.30 pgi…..

Smpai2 jer trus mkn….
Huhu…mcm tau2 jer aku nie lapar…x sarapan lgi time uh,,
Mula2 uh rasa cm x nk gie…
Sbb dak praktikum aku 3 org jer perempuan yg gie….sorg cina,,sorg India…dan aku jer melayu…
Confirm lha aku x de kwan….waa…
Pastuh aku pkir2….kawan boleh crik…
Masa dlm bas dh jumpa sorg kwan…
Dye budak kuliah aku…tpi aku x penah nmpak dye…
Huhuhu…dye kenal aku owh…
Dye tau nama aku woi….hahah…tpi aku x knal dye…
NMPAK TAK AKU POPULAR DALAM KULIAH….hahahahahahah...

Eh2….dh jgn nk perasan sgt ar…
Agk2 crush aku knal aku tak…heeeeeeeeee…..
Oke2….abaikan…

Lpas jer sarapan….msuk dewan kuliah…
Owh…dgar lah ucapan…motivasi sikt…
Normallah …ngantuk…pastuh…
Kiteorg dibhagi ikut kumpulan….
Aku kumpulan 17…..
Pastu maen explorace…
Adui…dh ar pkai baju kurung…kne naek tgkat 6…..
guna tgga….lif sgt sesak….kurus aku weh….hahaha…
naseb baek aku cm dh biase sbb bilik aku tgkat 4….hahah..

then mkn…solat…gie library dan pkul 4 lbih balek…
pastuh sggah Jaya jusco seremban 2….hoh =.=….dh selalu pegi….bosan weh…hahha
pkul 7…gerak balek KMNS….pkul 9 lbih smpai…hohoho

haa…itu je lah…yg pnting best lah jugak…x der ar bosan…
dan aku rasa bersemgat nk blajar
GO GO EIFA…..



No comments:

Post a Comment