Thursday, November 8, 2012

Pekse dh Habis!!!

Assalamualaikum wahai reader sekalian...
lama giler aku x update aku punye blog nie kan...
erm dekat 3 week dah kan...

aku busy lah...
almaklumlah pelajar....
pelajar mmg always busy...dgn assignment lah...kerja khusus ar...
ape2 jelah....hahaha...
sebenarnyer aku x de assignment cuma aku busy study.,..

erm....nak kekalkan 4 Flat msty kne study lebih kan.....hahahah...
x boleh lah nk maen2....klau pointer turun x ker menyesal nnt...KAN???
oke2...aku citer pasal exam k...
hari first pekse subjek ENGLISH...
eh2...lupa before tuh aku ade MUET speaking...
ntah ape ntah aku merepek kt examiner tuh....hahaha...
aku nie dh lah lemah english....aduh....

pastuh kiteorg exam dekat library....
hui...sejuk sesgt.....
dh ar satu paper 3 jam...
membeku aku dlm tuh...
rmai gak plajar yg bawak baju sejuk...
tpi aku punya sweater kt umah....
hingin jer aku bawak selimut aku....haahha
BOLEH TAK???
kalau bwak selimut...bkn jwab pekse...tpi aku tidur...
dh ar musim hujan...mmg sedap ar tido...
dlm air cond plak tuh...

eh!!!
smbung tdi...ari first paper english...huhu...
objektif jer....hahah..
hari second math and english paper 2...
woooohhh...mampus aku pikir idea nk wt karangan...
dgn grammar aku hancur...
target aku B untuk english...
sbb ape x target A?????
sbb aku x penah dpt A dlm english kecuali time darjah 1,2 dan 3...hahahah

apelah aku niee kan...
math...alhamdulillah oke....
tpi ekonomi...hanya Alllah jer yg tahu...
soalan die susah....aku dpt jawab...tpi aku x yakin dgn ape yg aku jawab...
aku hanya tawakkal dan berdoa jer skrg...insyaallah....
subjek lain....erm insyaallah...x bleh nk ckp ape2...sbb byak kemungkinan boleh jdi kan...
Allah yg menentukan segalanya....
kita hanya mampu buat yg terbaek...
erm....kita tggu jelah result aku kuar lgi sebulan....
CHAIYOKKK!!!!!

erm..aku rse penat giler blajar utk exam nieh....
setiap hari kne menghafal...memahami...dan banyak lagi...
sape kate jdi seorg blajar nie sng....
ssh kan...byak dugaan yg perlu kita hadapi...
begitu jugak aku...

kdg2 aku rse mcm nk nangis...
jdi org pandai ssh....jdi org kurg pandai pun ssh...
ade jer mulut nk mengata aku...
kate aku sombong lah apelah...
aku x sombong lah...
cuma kau yg x nk mendekati dan mengenali aku dgn lebih dekt...





SEKIAN....



No comments:

Post a Comment