Friday, December 21, 2012

Result

Assalamualaikum..
lame dh kan x updates..
erm..sibuk ar...byak assignment nk kne siapkan..
x de mse nk updates blog nieh...
lgi satu wifi kt kolej aku tuh mcm siput...
lembab sesgt.....so kt rmah bru boleh updates blog nieh...

sem 2...lebih mencabar...
lebih banyak dugaan....
tpi aku kne hadapinya dgn pnuh kesabaran...
walaupun kekdg hati aku jugak yg sakit..
tpi aku reda jelah dgn perangai budak2 nie..

oke...berdasarkan tajuk...
erm aku dh dpt result pada 11.12.12 (selasa)....
nk tau result aku ape????brape pointer...
nnt k...nnt aku bg tau...

hari isnin 10.12.12
aku dh heboh nk cek result melalui sms sbb lecture aku ckp boleh cek melalui sms dan internet...
tpi malangnyer x bleh...
so aku kne tggu lah hari selasa...pkul 3.00ptg...hewww...lmbtnyer..
pagi selasa...kuliah mcm biasa cuma jadual dipendekkan...
pagi2...aku dh x sdap hati...
ntah x tau knape...mmg hidup aku semua x kne pagi tuh...
dgn telefonnyer tak bawak...kunci bilik lupa letak kt mne...
mmg huru hara lah hidup aku pagi tuh...
aku cuba tenangkn diri dan belajar mcm biasa...

tepat pkul3...aku pegi dgn dewan besar dgn classmates aku...
ramai wooo....aku punyelah risau...
kawan 2 aku ckap "eifa,,kau konfirm 4 flat punye..jgn lah risau"
aku x yakin dgn diri aku...erm....ntah...aku mcm dh redha jer dgn keputusan yg bakal aku dpt...
sgt takut time nk amik result uh...
semasa menunggu turn aku...aku dpt tahu kawn2 aku punye result..
ade yg 3.84...ade yg 3.75,,,ade yg 4.00.... hebatnyer mereka...
pastuh bile dh turn aku...dye tye no matrik...
time uh bleh plak aku salah sebut no matrik aku...
gelabah punye pasal...
hahhaha...then...lecturer dh jumpa result aku dye ckp TAHNIAH...
aku amik result tuh tanpa sepatah kata...aku kaku...aku x tau nk buat ape...
rase nk menangis pun ade....
erm...nak tau ker result aku....nieee...

maaf kabur...kualiti kamera failed...huhuhu...
alhamdulillah..aku bersyukur dgn ape yg aku dpt...
alhamdulillah.....


3 comments: