Friday, May 31, 2013

Sesaja

Hai Assalamualaikum dan salamat petang...
hai korang buat ape??
msty bestkan x lame lgi..kwan2 aku dh nak msuk sem 3 dah..
cuti pun dh nak habis..
cuti aku lmbt lagi habis..
yeah tahun nie boleh puasa kt rmh sebulan..raya kat rumah sebulan..
BOSAN!!

haa aku teringat satu bnda..
result minggu depan!! OMG OMG OMG
takut sangat..sebb result menentukan kita msuk U mne...
mlm tdi ckp kt parents result aku minggu depan..
Abah : esok?????
aku : Rabu lah bah...bukan esok.....hahaha
mak: boleh dapat x dik???
aku : ntahlah....

aku rse aku dh buat sehabis baik dah...itu jer yg terbaik aku buat..
aku reda dgn keputusan nnt...

x yah ckp psal result...
hari nie abang aku pegi thailand,,
kakak aku pergi penang...
nak ikut...nak gi jalan2 jugak...
aku bosan ar ddk rmh nie..
walaupun mak sruh aku kuar jln2..
aku x tau nk gi mne...
Gi paris lah..haha



untung lah adik beradik lain pegi berjalan..
adik dye yg sorang nie ditggalkan...xpe2...
dyeorg selalu letak syarat klau nk ikut kne ade pasangan.. CIS!!!
agaknye aku kne kawin kot..bru bleh gi ...hahaha

oke bye..

Wednesday, May 29, 2013

Tag Game

hey let's play this game...











haa..nmpk x org pemlas disitu...mlas nk taip balik dye punya rules...
Oke. jom kita patuhi undang2 dye yer...
first rule (done)

11 Thing about myself
  1. saya seorang perempuan...haha sudah semestinya..tgok blog pun tahu..
  2. anak last tpi saya x lah manja...sungguh x manja sebb aku rse aku kakak kepada kakak aku... haha
  3. suka duduk rmh berbnding kuar jalan2...sbb klau keluar duit aku susut..haha..kuar dgn parents x pe
  4. suka dgn number...sbb tuh amik akaun...mimpi pun nombor..x tahu nombor ape yg aku mimpi..haha..
  5. really friendly and dgn certain org..suka jugak merepek..
  6. sebulan sekali...jauhkan diri drpda aku...sbb aku akn marah2 x tentu pasal..org x carik pasal pun akn kne marah..sebenarnyer aku bukn seorg pemarah...tpi..msalah perempuan...hahaha
  7. sukar nak nangis...aku rase cam dh lame jer x nangis...hahaha..x de sape pun yg buat aku nangis...haha..perasaan sedih tuh ade..
  8. x boleh hidup tanpa oxygen dan telifon...
  9. kawan2 penting dalam hidup.
  10. klau nak kan sesuatu kne usaha sndri..parents x kan bg free2 jer..
  11. Giler dgn group Girl Generation
hahaha...abaikan...

Answer the question from Syahfain

Kenapa Berblogging??
Sebab saya suka menulis or mengarang.. dgn menulis dan mengarang...dapat menceritakan segala yang saya alami..kalau nak cerita kat org..x de sape nak dgar..lagi pun bole baca balik nnt... selain berblogging saya juga tulis diari..diari utk hal peribadi..hehe

Dengan siapa anda rapat sekarang??
Saya rapat dengan semua kawan baik saya...

Kalau diberi satu peluang yang mungkin boleh ditunaikan,apa yang awak minta??
saya nak minta sebuah kereta...hahaha...

Ciri-ciri lelaki yang anda nak dijadikan pasangan hidup??
Taat perintah Allah,baik,hormat ibubapa,dan berani jumpa abah saya...oke bye...

Kenangan bersama rakan yang paling lawak yang tidak akan awak lupakan??
banyak..x terkira...tpi semua yg lawak dtg drpda kwan2 sekolah juasseh...haha

Masa Birthday,,hadiah mana yang anda nak antara melancong dgn hadiah..kenapa??
kalau boleh nak dua2...klau boleh,,saya pilih hadiah sbb hadiah bole simpan smpai bila2 kecuali mkanan..

Lagu yang memberi inspirasi kepada anda..Kenapa??
Sumayyah.. sebb sumayyah wanita yg tabah cekal 

Drama apa paling best??
1000 kali cinta...vanilla coklat

Kalau diberi peluang nak pergi bercuti dengan kawan2..anda nak pegi mane??
mana2 asalkan ade air...air laut ke..air terjun ke

Pernah tak rase ada kawan yang bencikan anda..kenape??
pernah sebab x semua org suka kita,,dan kita pun x bole suka semua org..

Pernah bergaduh dengan bestfriend..kenape??
pernah...tpi x igt knape..gaduh dgn bestfriend time skolah rndah..kiteorg x kuar rmh seminggu sbb x nak jumpa..bestfriend ddk sebelah rmh jer..haahha

My Question

  1. Saiz kasut dan berapa banyak kasut yg korang ade sekarang??
  2. warna yang paling anda tdak suka??
  3. warna biru atau merah??kenapa??
  4. Malay movie,english movie,Korean movie, or Japan movie mane paling best???
  5. Pernah tgok movie online?? selalu tengok kat mne..
  6. bila last tgok wayang??cerita ape
  7. Rumah idaman di kampung atau di bandar???
  8. berapa kerap anda update blog??
  9. ape yang selalu anda tulis diblog??
  10. nama samaran yang paling anda tidak suka??
  11. cemana anda hilangkan bosan..
woah..lame nyer pkir question...merepek sangat
...oke now i nak sesiapa jer yang saye rase nak ajak main...
dh siap main..nnt post link kt sni eh..nk tgok korang jawab ape...

Friday, May 24, 2013

Reunion SMTTJ Batch 2010/2011

Hai Assalamualaikum...
sihatkah kalian...
kali ini aku nak menulis pasal reunion ttj pada 23 Mei 2013 iaitu semalam...
aku akn cerita dripda awal smpai akhir...
xnak bace??? x pe.. aku baca sorang...hahaha

first pade bulan bpe ntah x igt...
aku dpt jemputan kt FB..
nie haa..
wow bestnyer...nak pegi..
mula2 pikir x dpt pegi sbb ari khamis kan..
ade kuliah waktu tuh...
tpi lupa plak bulan mei dh habis matrikk...hahaha apela aku nie...
so aku beri jawapan "maybe"...
dyeorg kate nk smbut hari guru dan buat reunion..huhuhu...

setelah mendpt kebenaran dripda parents
aku pun gerak ke seremban jam 9.00 pagi...sorang2 =.='
janji dgn kwan2 aku jumpa kt KTM seremban jam 10.30pagi..
aku dan zira smpai KTM pkul 10.20pagi...lpas tuh tggu kwan aku 2 org lgi (hawa dan fit)
sbb train dye lmbat skit...
kt KTM bersepah budak TTJ...wah awesome giler...hahaha

dalam 10.45 camtuh kiteorg dh sampai TTJ...
agak segan nak masuk
lgipun time tuh ade budak stpm tgh exam...last paper...
erm...smpai jer kt TTJ jumpa ainul dan filzah


ini gmbr pertama yg aku amik...dan trus upload..haha saje nk jeleskan kwan aku yg x pegi...haha
lpas tuh..kiteorg pegi amik sijil SPM dulu..

 erk..asal nie yg pling kecil..x de kecil lgi ker size nye..aduh...dahlah result x bgus sgt..haha..
after amik sijil...kiteorg pegi astaka..sbb kwan aku ckp bdak2 nie kumpul kt astaka..
lalulah aspuri...owh rindunye aspuri...PALING RINDU DORM 9


smpai jer astaka...Ya Allah ramai giler...x sgka ramai bdak batch aku ramai yg dtg...
dekat 150 org kot...ntah x kira lah pulak...huhuhu...

 this my classmate rindu korang sangat wehhh...
 Filzah,Hawa dan Ainul

Niners yg hadir...
Niners ade 19 org...yang hadir ke TTJ hanya 7orang.lgi 12orang ade hal masing2 yg x dpt dielakkan..
x per niners...nnt kita buat reunion sumayyah legacy oke..
ini pulak semua budak perempuan yg hadir..tpi ade lgi yg x msuk dlm gmbr...
ramai kan..blum msuk budak laki lgi ni..
sementara menunggu cikgu2 kt dewan makan...aku dan lain2 pegi jln2 dulu..
 ini kelas saya...owh rindunye kelas nie...hahaha
oke papan ni makin teruk..dulu waktu aku belajar kecik jer rosak dye...
skrg Omg...wahai juniorku...ganas sungguh kalian ini..ahahaha

Lpas itu kiteorg pegi dewan makan reramai..serbu cikgu2 kat situ..
rupa2nye cikgu2 x tau yg kiteorg nak dtg..
erm wakil batch kiteorg baca puisi..pastuh bg hadiah kt bonda (pengetua)..
pastuh kiteorg jumpa cikgu2...
seronok sgt jumpa cikgu...
first aku jumpa ustazah roslina(cikgu agama)...
aku tye "ustazah igt saye??"
"ingt..Muzdalifah" :') huhuhu terharu sgt2...
jumpa cikgu Juliza(cikgu kimia) cikgu rosimah(cikgu akaun) cikgu ruzimah (cikgu fizik) cikgu Rosniza(cikgu BM) cikgu hayati (cikgu English) dan cikgu Maliki (cikgu sejarah)..
alhamdulillah cikgu2 still igt kiteorg..
cikgu math dan addmath x jumpe...dyeorg x de kot...
pastu cikgu usahawan iaitu cikgu hamid dah pindah...
erm cikgu hamid cikgu yg best...nak jumpa dye sgt...

pastu budak batch 2010/2011..naik atas pentas ramai2..
aku x naik pentas pun hehehe
nyanyi lagu SMTTJ..bonda yang lead
nmpak x bonda tuh...huhu..x nmpk xper..
haha...mula2 nyanyi punyalah semangat...smpai kt hujung semua lemau...
haha memasing dh x igt lirik...aku pun...hahaha..


x pasal2 mlm tdi...ade sorang budak nie..post lirik lagu TTJ kt FB...
aik..perli nmpk..hahaha
pastuh kiteorg tgkap gmbr budak kelas pulak..
dgn cikgu ruzimah...cikgu kelas kiteorg dulu..


seronoknyer...pling terharu bile cikgu comment...

Love you more cikgu...
Dalam pukul 1.15 ptg aku dan 2 org kwan aku gerak pegi JJ seremban..
sbb ade 2org dormmates aku tggu kt sane...
dyeorg x pegi TTJ sbb dyeorg baru balik dripda UIA..
dyeorg lpas habis exam..
haa nielah dye budak UIA...haha..rindu dyeorg...
aku pling suka kacau bella..hahaha...Bella kau tetap cam dulu...
mira pun aku rindu jugak..haha..
smpai JJ solat, makan, jalan2 jab 
dlm pkul 4..aku kne lah balik..
sbb mak aku sruh balik awal skit sbb takut jem..
smpai rmh dlm pkul6...

seronok giler jumpa kwan2 kt TTJ...
terutamanya niners...rindu korang sgt2...
nnt kite jumpa lgi yer...insyaallah..

Monday, May 20, 2013

Help Me

Assalamualaikum..
hai korang..
selamat tengahari...
hari nie aku nak tukar header baru..
ala2 comel gitu...(x comel pun)..
aku buat header transparents
selalunyer oke jer tpi tdi bile buat jdi camnie
arghhh camne eh...
camne nak hilangkan yg warne hitam tuh...
dh tgok tutorial dh tpi x berjaya...
akhirnya aku mlas nk buat...

last2 aku buat background dye x transparent..
mcm nie..
tpi aku nak transparents..
kawan kawan..tolong saya..
cam ne nk buang shadow tuh yer..
terima kasih

Sunday, May 19, 2013

Birthday Party dan Cukur Jambul

Assalamualaikum...
hari nie setelah sekian lame x jumpa sedara mara..
akhirnya jumpa jugak..
giler rindu kat mereka terutama cousin,uncle and aunty...
walaupun x semua yg ade..
last jumpa bile ntah..thun lpas kot..
almaklumlah aku kan busy (busy lah sangat)

aku dah pkai cermin mata skrg nieh...
hampir semua sedara aku x knal aku..
sadis...x kan x cam kot...huhuhu..
aku ikut jer ayah aku..
pak lang aku igt ayah aku bawak bakal menantu...
hey..aku bukan bakal menantu..aku anak kandung dye...
huhuhu..ape lah...aku pun x kenal...

bile dh cam..
"huiyooo dh pkai spec"
"sejak bile pkai ni"  form3
"pakwe berapa??" ehh bukan "power berapa?"  rahsia
"macam Dr. Muzdalifah lah...eh sesuai name tuh"
aku x leh jdi doktor..aku x amik sains
haha..banyak nye soalan..
dh habis dgn soalan spek...dtg soalan lain..
"buat ape skrg??"   tanam anggur (penganggur)
"cuti brape lame"  smpai bulan 9
"dapat U mane"     x tau lagi
" mintak U mne"    UKM,UM,UPM,UTM dan banyak lagi
"x apply oversea"  tak
"pointer berapa"    ompek tpi final blum tahu
ehhh aku penat lah...
ape lgi nak tye wahai sedara ku...haha....

okelah sambung cerita..
hari ni buat kenduri kesyukuran sempena pak cik aku dpt matrik...
yeah...dye dpt aliran akaun..
boleh lah aku menyerah kan buku rujukan yg aku beli...
tpi dye dpt perlis...jauhnye...hahaha

k first kita cukur jambul baby dhiya...
name penuh.. wan nur dhiya aqila..
 eh,,,mak x nampak muka..x pe..biar muka aku yg nmpak..



 inilah princess dhiya



pastuh sambut besday abg dhiya iaitu wan muhamad afiq hezry..

 ini kek afiq...

 penuh umah dek sedara mara jer..
 gmbr atas dan bawah adalah pengaruh gwiyomi...adoi pening..ikutkan aje



oke nie kazen aku..aku rapat ngan dyeorg nie..sebb hampir sebaya...ade lgi...tpi tdak hadir pada hari ini

seronok jumpa sedara nieh...
tdi jumpa sekejab jer...
nnt dyeorang nak ajak pegi air terjun..
8.Jun nieh...
arggggg knape 8 jun..
aku ade kelass time tuh...tolong lah...
sadis nye..aku x dpt pegi...

makcik aku ckp "kau tggal je lah dik" "dik,,kau x yah pegi"
kakak aku ckp "tinggal lah"
aku ckp kt mak aku nak tuka tarikh klas..
mak aku kate,,,x yah nak memandai...alarrrrrrrrrrrrrrr...
yelah x yah pegi.. :'(
okelah...ckup smpai sini...bye..

Thursday, May 16, 2013

Kahwin

Hai
Assalamualaikum..
sihat?? dh mkn belum??
aku sihat alhamdulillah..
mkn?? aku bru jer lpas mkn tghari dijamakkan dgn makn mlm..
hahaha..
tghari tdi aku lupa nak mkn...
oke x logik gila...mkn pun bole lupa..
mak aku mrah sbb x mkn...
dye dh msak kan lauk feveret aku..tpi x mkn pulak..
ntah lah,,aku x de selera nak mkn..


hey tdi aku buka instagram..aku nmpk kwan aku post kad jemputan kawin..
ppastuh aku tgok nama...ohmai!!
ex-schoolmate(sama batch) aku time SMKJ dulu nk kawin...
wahhh...alhamdulillah cpat betul smpai jodoh korang kan...
tahniah!!!
x salah kawin muda nieh...
digalakkan..

Anjuran perkahwinan oleh Nabi SAW melalui sabda baginda:

"Wahai sekalian pemuda-pemuda: Sesiapa di antara kamu yang mampu nikah (disebut dalam syarah makna hadis ini, "Nikah" bererti jima', nafkah dan mahar)", maka berkahwinlah; kerana sesungguhnya ia (kahwin) lebih menundukkan pandangan, lebih menjaga kemaluan. Dan jika dia tidak mampu, maka (digalakkan) berpuasa; itu adalah penjagaan baginya."
(Hadis Sahih Riwayat Al-Bukhari 1905, Muslim 1400)


baguslah kalau cmtuhkan..
kalau kawan matrik pulak ramai yg dh bertunang...
bdak matrik an x boleh kawin
klau kawin kne buang matrik,,kt universiti boleh lah kan...
ade yg nak kawin lpas abis matrik...

bersepah2 budak yg dh bertunang...
budak kuliah aku ade,,bdak kelas pun ade..
hey..kawin nnt jgn lupa ajak aku eh
Kawin 10kali lbih bagus drpda couple..
couple kan haram...
tgok nih...


haha..so korang nak kawin ke nak couple
aku pilih kawin...pahala..hahaha
hahaha..
bye..blogger...

Selamat Hari Cikgu

Assalamualaikum..
Hari ni hari guru kan..
Ya Allah besar sungguh jasa dan pengorbanan guru kan..
tanpa guru siapalah kita..
kita x mungkin jadi macam sekarang..
kita x mungkin akan berjaya seperti sekarang nie..

Ya Allah,
Sesungguhnya tugas sebagai guru adalah tugas yang mulia dan murni sepanjang zaman , justeru kurniakanlah kepada guru-guru kami hati yang ikhlas untuk menyempurnakan tanggungjawab yang berat ini dengan sebaiknya . Lorongkanlah hati guru-guru kami agar menjadikan seluruh
aktiviti dunia pendidikan sebagai ibadah, mengharapkan rahmat dan
keredhaan-Mu semata-mata .
Berkat kebesaran dan kehebatan-Mu ya Allah kami mohon  kurniakan kepada kami sifat yang mulia dan akhlak yang luhur , mudah-mudahan kami akan menjadi anak didik yang sentiasa menghormati guru-guru kami , mendengar tunjuk ajar daripada guru-guru kami , sentiasa mengharapkan teguran dan bimbingan guru-guru kami , semoga kami

menjadi insan yang sempurna dan berguna kepada agama ,
bangsa dan negara yang tercinta.

Amin Ya Rabbalalamin

Selamat Hari Guru kepada :
Guru yang ajar mengaji (Parents saya)
Guru tadika kemas 
Guru2 Sek Keb Pusat Juasseh
Guru2 Sek Men Keb Juasseh
Guru2 Sek Men Teknik Tuanku Jaafar
Guru2 Tuisyen
Guru2 Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
Guru2 kelas memandu
Guru2 yang pernah mengajar saya secara langsung dan tidak langsung
Kawan2 saya yg mengajar saya (korang juga guru)
SELURUH GURU DIDUNIA INI


TERIMA KASIH CIKGU 


Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Semuaku simpan di dalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati..
(ehh..nih lagu iamneetha)

SELAMAT HARI CIKGU

Sunday, May 12, 2013

Nothing

Assalamualaikum..
Today is Sunday...
Happy Mother's Day,Happy Nurses Day,Happy birthday
kepada sesiapa sahaja yg menyambutnye...
Hari Ibu?? aku x sambut..
cuma adik beradik aku,, semua berkumpul dekat seremban..
rmah kakak aku..

erm actually kakak aku bru jer pindah rmh kt seremban..
untunglah dh ade rmh sendri kan...
tpi masalahnye dye kje KL..husband dye kje pilah..
hahaha...nasib kau lah kak kne bgun pkul 5..utk gi kejer...haha..

aku pulak..msuk u dlm awal bulan 9..
erm buat ape ehh kat rmh...
erm dllm beberapa minggu nie..
kjer aku membaca,,membaca dan membaca..
menbaca kan satu amalan mulia...

hahaha..
pastuh aku kne menjawab beberapa soalan..
pegi buat ujian or whatever lah...
huh mlas...
ujian ape???
rahsia...hahaha...



erm waktu first week cuti..
aku sibuk sgt2 mengemas baju buku dan mcm2 lagi...
baju jer mmg byak...
mcm x percaye baju aku sgt banyak..
itu pun aku boleh pening nak pkai baju ape..
haha..
erm..klau nak keluar msti lah pakai sopan sikit..
warna pun kne matching..
x delah org pelik...
klau baju hijau,,seluar merah,,kasut kuning,,tudung biru...
wow awesome...mmg jdi tumpuan ramai lah..
aku x nak..hahaha

buku pulak..serba salah dibuatnyer..
nak buang sayang,,nak simpan,,nnt x guna pulak..
nak bg kazen..kazen xde msuk matrik..
last2..aku tggal kan jer kat dapur...
hahaha..pastuh kne marah..sbb aku letak buku kt dapur...
klau letak kt bilik aku,,semak...hahaha

Klah..x tau ape nak tulis lgi...tata

Wednesday, May 1, 2013

KMNS : A3P3

oke...
kne rajinkan diri utk update tntg mggu terakhir sebagai pelajar KMNS...
haha...
mggu terakhir kuliah...dh ramai dh budak kelas aku yg ponteng kelas....
budak laki lah terutamanya...haih...aku pun x pham lah dyeorg nie...
alasan nak beljar sndri dlm bilik...
lantak korg lah...
mggu last kuliah..stiap ari amik gmbr...
total gmbr yg aku dpt hampir 500 keping jugak lah...
thanks sara bg gmbar tuh...
walaupun kau xde sgt dlm gmbr...

oke..hari isnin kiteorg buat jamuan....
jamuan ker???...x lah mkn2...
mkn same2 buat kali yg terakhir..


 tarraa...kafe nie kiteorg yg punye k...


 love this background...tantik..

 yeah...ini kuliah 3...amboih adi..depan benau ddk...hehhehe
omg...look...why i'm so excited...hahahha

hari selasa...adalah hari masuk ke dewan kuliah 8 yang terakhir...
dewan kuliah 8 aka dewan kuliah juasseh...hahah...
bgus...haha...dk8...best...sgt sejuk...



hari selasa jugak merupkan kelas ekonomi terakhir buat kami dan cikgu atikah...
erm...cikgu kiteorg sebenarnyer puan Geetha...tpi dye operate pulak..
so cikgu atikah yg ganti...erm...rindu puan geetha...dh lame x jumpa dye...
harap dye cpat sembuh....

hari rabu pulak kelas dinamika dan kelas agama terkahir...
alamak!!! aku xde plak gmbr dgn cikggu kd...ermm...
kelas dinamika yg last sgt2 best...
sbb cikgu cerita pasal penjara...
hukuman yg dikenakan...
tatacara hukuman...
pasal kawin...eh...hahaha
kelas agama last lak...biase2 jer...
walaupun ustaz selalu buat lawak..
aku tetap jugak ngantuk dlm kelas dye...
haih...mmg byak syaitan ddk kt mata aku...

hari khamis lak...
 kelas math terakhir bersama cikgu katty,,,... omg...cikgu comel...
cikgu kami minta maaf selalu buat cikgu tacing...hahaha...
pastuh kiteorg pegi mkn sesama....
selalunye mkn bersama budak perempuan jer...
tpi x tau knape budak laki 2 org nie tetiba dtg kt meja kiteorg...
siap belanja daging msak kicap lgi...mekasih yer korg...
wan...thanks belanja ice blanded....yeah,,,,

mlm khamis ade mlm graduasi merempat...eh...
hahaha...hanya pelajar yg dpt sijil jer boleh msuk dewan..
yg lain boleh merempat kt mne2 yg dyeorg suka...
kiteorg pilih utk merempat kt surau...
bersih sikit...dan x de org...
org lain semua ddk kt dataran...
ape daa..dh pkai baju cecantik ddk datran...
baik ddk surau..
semayang x pe pkai cantik2...betul tak...hahah

 hanya sorg jer lelaki yg hadir...3 org lagi amik sijil sebagai ketua blok,,ketua kelas dan ajk surau...bgus bdak laki kelas aku nie <---terpaksa puji...hahahaha
 tarra kami memakai jubah pada mlm itu...cantik x???hahaha

 suka gmbr nie....huhu


hari jumaat...lak
kelas bisnes terakhir with cikgu hashimah


 bergambar dgn ganesh yg smart berbaju melayu....otw nk pegi kuliah pun sempat bergmbar...huhuhu

 dlm...kuliah...huhu...amboi..ddk kt belakang...heheh
 kuliah ini hanya ade bdak perempuan jer...bdak lgi dtg selepas 15 minit kuliah bermula...
terbaiklah....
bersalaman bersama cikgu atikah...
 kelas akaun bersama Puan Asmazatul Yusfiziati...huhu...pnjg x nama cikgu...
 cikgu bersama jejaka2 a3p3....
 sara,yew ling sing dan tanusya... 1 malaysia...

Last sekali kawan2 aku yg pling aku sayang iaitu geng 2 bawang...

Dari Kiri Wan Muhamad Irham Bin Wan Chek (pasu bawang) HAHAHA
Farah Nadhira Binti Shahman(bawang besar)
Nadia Izzatti Binti Ismail (bawang merah)
Sara Naqiyah Bte Affandi (bawang goreng)
Muzdalifah Binti Abdul Manaf (bawang putih)

I love them more...because setiap hari kite mmg sntiasa melekat kan...
x boleh dipisahkan...haha...kecuali wan...wan cuma rapt dgn kiteorg...
tpi x de lah nk melekat dgn kiteorg 24 jam der....

oke...ini gmbr semalam...last day lah kate kan...mesty lah nak jumpa dulu before balik kan...
dyeorg 3 org semua nangis...kecuali aku lah...
jgn lah nangis sayang....aku pun sedih jugak...tpi aku x nak korang tgok aku nangis...
korang msty x penah tgok aku nangis even sekali pun kan...
korang selalu tgok aku nangis bila aku ketawa dgn aku ngantuk jer...
itu air mata mmg menggedik nk kuar...hahahha
aku x suka nangis depan org yg aku syg....huhu...

aku akan igt semua kenangan kita bersama eh A3P3 12/13...
walaupun sekejab jer...itu amat bermakna bg aku...

A3P3 I LOVE YOU...