Monday, June 3, 2013

Jom Buat Kotak Simpanan

Assalamualaikum..
korang penah x rase semak dgn brg2 korang..
mcm stress bile tgok brg2 bersepahkan..
aku pun cmtuh...
pening dgn brg2 aku...



erm...mmg penuh meja aku nie...aku rse rimas pulak...
pastuh aku ade idea nak buat something agar meja solek nie kelihatan kemas..
mula2 tgok dulu idea kt google..pastuh bru aku buat..
Jom kita buat jom!!!

Bahan bahan dye ialah


  • Kotak Kasut
  • Pembalut hadiah 
  • Gunting
  • Pensil
  • Pembaris
  • Seletip
Pertama sekali kita balut kotak kasut dulu...macam nie


 Selepas itu kita gunting penutup kotak kasut macam nie.. untuk buat penghadang

Balut penutup kotak kasut yg telah digunting tadi.. dan potong tgh2 dye untuk cantumkan dgn yg lain

dah siap??cantumkan penghadang tadi dan letakkan didalam kotak kasut tadi...
taraa!!! dah siap..senang kan..
 



Balut x berapa nak kemas sebab kotak nie rosak sikit...haha ssh sikit nak balut 

 

earphone korang ikat baik2 letak dlm kotak...



oke2 susun brg kita dlm kotak...
pastu letak lah atas meja...
yeah dh kemas...seronoknyer

KORANG TRY LAH BUAT!!!
SAYONARA!!! 

2 comments: