Friday, June 7, 2013

NOTHING TO SAY



Assalamualaikum...

Aku sangat kecik hati dengan kau nie...aku x taulah...result aku baik salah,,result aku teruk pun salahkan...
kau nak ape sebenarnya...aku sentap sebb kau tulis kau x nak kawan dgn budak prak kau dah...
pastuh kau kate budak pandai kwan ngan budak pandai2 jer...budak bodoh kwan dengan budak bodoh...
aku geram dengan kau..aku kawan dengan semua orang,,x kesah lah bodoh ke pandai ker...aku x kesah...
bagi aku semua kawan2 aku pndai...klau x pandai...korang x kan msuk matrik,,poli,,universiti,,kolej,,..
even result kau tuh x 4flat..kau patut bersyukurlah..x payah nak salah kan org lain...setimpal lah dengan usaha kau...klau diri sendiri x berusaha jangan harap lah kau nak dapt 4 flat ker hape...
Janganlah nak salahkan orang lain...aku kawan kau weh...paling aku sentap bila kau sanggup telefon mamat yg kau x berapa nak rapat,,menangis nangis pasal result kau tuh kat mamat tuh...kau kate mamat tuh lebih memahami kau...wei gila...abis aku dgn yg lain2 nie ape haa...kau x boleh ker nak ngadu kat aku...aku kan kawan rapat kau...mkn sama,,buat keje sama,,gosip sama,,.asal kau sanggup ngadu kat org lain padahal kawan sendri ade...

Aku sangguplah dengar segala masalah kau....aku sanggup jadi bahu kau utk kau nangis...sumpah aku kecewa sangat sangat kat kau...lagi satu..kenapa kau suka sangat mencarut..cuba bawak bersabar sikit...
kau kate kau manusia biase,,,biaselah klau marah mesti keluar carut2 tuh...weh...aku manusia biase jugak...tpi aku x de nak mencarut carut tuh...aku kesal waktu study week hari tuh,,kau x dapat memahami satu topik tuh...pastu kau pergi carut subjek tuh...sumpah aku marah kau...bila aku tegur kau,,aku cakap "berusaha lah sikit,,,x dapat semua pun,,dapat sikit jadilah"...kau tak balas..
aku tau kau marah aku sebab aku tegur kau...tapi aku biar jer lah kau...pastu kau ckp kau rindu aku...time tuh aku pkir kau dh x marah aku dah...kita kawan balik mcam biase...
walaupun aku sentap dgn kau sebb carut subjek tuh..tapi aku kwan kau balik sebb aku sayang kau...

kau cakap x der org yg pedulikan kau sekarang nie kan...weh...aku sangat pedulikan kau...aku nak tanya kau bila kau rase diri kau dah stabil...aku tau kau tgh sedih..aku x kan kacau kau skrg...tapi nnt aku akn tya pasal kau...aku x berani nak ckp dgn kau skrg,,aku x berani nak tya lebih2 kat kau...sebab aku takut kau akan cakap "ala 4 flat,,untunglah,,aku nie pointer sikit jer,,x layak nak kawan kau".... seriusly aku nak tau result kau...aku tau result kau oke sebenarnya kan...at least 3.00 dan keatas....tolonglah weh...
janganlah mcm nie...aku sentap sangat ngan kau...aku cerita kat mak aku...sbb aku x sggup nak tggung kesedihan nie..aku x tau nak cerita kat sape..aku tak tau...knape kau jdi mcm nie haa...

Kau janganlah pikir aku nie berlagak dapt result hebat ker ape...aku x de pun rase nak berlagak...
result tuh aku tulis kat blog sebb nak nunjuk???TAKKKK mane ade..ini blog aku...aku suka share macam 2 kat blog aku lah...lagi pun aku tau blog aku nie x de sape yg nak baca....kalau aku nak menunjuk...aku dh publish result aku kt FB...x yah nak tulis kat blog...BLOG X DE ORANG BACA LAH...

Jangan buat aku benci kau perempuan,,jangan buat aku ckp "GO DIE"..jangan buat aku x peduli langsung pasal kau lah..sebab..kau akan jadi orang yg pertama yg buat aku jadi camtuh...aku x penah benci kat orang..cuma kengkadang aku xsuka ngan perangai org tuh je..biarlah org x suka kita,,jangan kita x suka org tuh...x kesah lah kau suka aku ke tdak.. sbb TAK SEMUA ORANG SUKA KITA,,KALAU KITA SENDIRI TAK BOLEH SUKA SEMUA ORANG... Aku bukan baik,,,aku bukan bajet baik,,tapi aku nak jadi baik..

Sekian

No comments:

Post a Comment