Wednesday, July 10, 2013

Love Letter dah dapat

Assalamualaikum,,
salam ramdhan semua..
hari nie ramadhan yg pertama kan..
lgi beberapa minit jer lgi nk berbuka,,sabar ye kwan2ku sekalian..
mlm tdi korg solat terawih x??
mlm tdi kteorg semyg kt rmh jer,,sbb abg aku balik..
ayh aku imamkan,, klau x,, smyg kat surau atau masjid..

aku mcm terkejut skit sbb anak buah aku pun nk solat jugak..
walaupun x tau ape2,, ckp pun x pndai,, bru setahun 7 bulan umurnya..
dye jenis yg suka ikut org ckp,,,org azan pun dye ikut...huhu...comel sgt..
jdi ank yg baik ye syg....


ehhhh...mcm x de kne mengena jer kan dgn tajuk love letter kan...
itu hanya pembukaan sempena bulan ramadhan...
love letter drpda sape???
haha..actually love letter tuh result aku lah..
dh lame kot tggu keputusan uh smpai rmh..
hampir sebulan tggu,,x dpt2...
mmg dh tahu result,,tpi itu adelah sijil..

kwan aku ade yg dh dpt mggu lpas,,
isnin,,selasa,, aku dpt rabu..
itu pun bkan smpai rmah,,
ayah aku kne amik kat pejabat pos kuala pilah..
dye kate time dye hntar kt rmh x de org...
TAK DE ORG DYE CAKAP,,TIAP HARI AKU TGGU KAT DEPAN UMAH,,
KAU TAU TAK...KECUALI SEMLM DGN HARI NIE AKU X DE KAT RMH...
tpi akak aku ade kt rmh...marah??? x lah suka,, suka sgt

 

huhu...aku balik jer rmh tdi aku nmpk ade surat atas meja...
perghhh,,,dh bukak dh walaupun dh ckp kat mak abah jgn bukak dulu...
hahaha...x kesah lah kan...bukak je lah..

harinie aku ade pra test motorsikal...alhamdulillah lulus..
kereta belum lgi,,sebb motor lebih diutamakan
aku balik pkul 4.15..
aku habis pra test pkul 12 tghari,,
pastuh tunggu selama 4jam 15 minit sbb cikgu aku ajar org bwak lorry...
klau nk balik sendri jauh sbb kt rompin..x de sape jemput..
aku balik dgn cikgu jelah... terpaksa lah tggu selama 4jam..
bosan sgt..walaupun fon ade internet,,tpi line mcm siput...
tetap gak bosan...

pastuh smpai rmh msuk waktu asar..
penatnye,,,x terckp lah kan..
pastuh tolong my mom msk jab..
msk skit jer sbb kiteorg 3 org jer..
abg aku dh balik sbb kejer hari ni...
pastuh sekrg bru nk rehat...

okelah smpai disini jer..
Salam Ramadhan




No comments:

Post a Comment