Sunday, October 6, 2013

Wedding of the month

Assalamualaikum dan selamat tgahri... kali nk update pasal perkahwinan pakcik saudara saya... mggu lpas 28.9.2013,,majlis berlangsung bera,pahang dirumah pengantin perempuan. dyeorg nikah pagi dan bersanding pagi... Tahniah Azim dan Nolin.. ermm fisrt2 aku sampai,,aku nmpk pelamin dye...cantik giler ringkas tpi cantik. nak tgok ini dye
penganti dye nie,,iaitu azim dan nolin,, cantik x...huhuhuhu....
time tuh xde tema,,,so aku pkai baju carca marba jer...baju biru tudung purple...
 oke semalam lak 5.oktober 2013... kenduri dirumah pengantin lelaki iaitu di puchong...rumah wancu aku.. hari jumaat,,aku x balek rumah,,ayah aku jemput kt u...dlm pkul 7 mlm ayah aku amik kt u... lpas tuh sesat barat weh...hahaha ayah aku klau mlm mmg asyik sesat je..tambah pulak KL... smpai je umah wancu aku terus mkn...lpar giler weh...hahahaha... lpas tuh ml aku gi umah bibik aku sbb nk basuh kain...al maklumlah ukm x de air seminggu..haih sabar jelah...kt umah bibik aku,,tido pkul2.30 kau..hahaha

semlm aku smpai lebih kurang pkul11..pastu kiteorg siap kan sweet corner..ltak mashmallow,,gula2..tpi aku asyik mkn jer gula2 tuh...hahahaha..sedap kot







ini lah candy buffet yang dh siap...taraa... ehh lupa nk ckap tema dye peace gitu..huhuhu



dalam pkul1 kot,,pengantin pun dtg...huhu tgok pak cik ngan abg aku..haha..kuat nye mereka angkat tandu...hahahaha...
pelamin dye ringkas jer kan...oklah...nice jer...

tahniah lgi skali pak azim and aunty nolin..huhuhu...ok malas nk tulis..tgok gmbar jelah ehhh




 hahaha..pelamin nie kiteorg yg punya,,x dpt bergmbar dgn pengantin sbb pengantin gi photo shoot...so kiteorg lah pengantin nye...byak gila amik gmbr...tpi upload skit je lah...

ini ade lah baby of the year...comelnyer dhiya ni..rase cam nak gigit jer...huhuhu...



hahaha kat atas nie semua gmbr aku dgn kazen aunty and niece...
bila ptg,,mcm biase buat cabutan bertuah...yeah my number bertuah..aku dpt no 1001... dan dpt lah hadiah...huhuhu..mengantuk tggu name aku naik..hahaha...ayah aku x dpt no,,pastu aunty aku suh ayah aku amik.. "along amik no ni"..pastuh ayah aku ckp "along x main nombor" HAHAHAHAH... apekah??? amik jelah mne tau dpt hadiah...huhu.. 

dlm pkul 8.00 after magrib..aku gerak balik ukm...mcm biase sesat lgi...apelah...x pe lah..satu pengalaman yg menarik..dpt round satu KL...hahaa..

oke bye...selamat petang

maybe??

1 comment: