Tuesday, November 5, 2013

girl's day out

Assalamualaikum,, semalam aku dgn kwan2 aku keluar jenjalan,,,mmg normal bila cuti jer msty ajak keluar kan..haih..mula2 kiteorg rancang nk gi melaka,,pastuh x jdi,,rancang pegi mid valley je lah...hohoho... ape2 msty aku lead,,mlm tuh kjab call dye ni,,kjab call dye nie...haih...mmg byak kredit aku,,nak call korang..hahahaha..pkul 9.30 pagi kiteorg naik bas,,pkul12,15 gitu smpailah mid valley...lame betul naik train..huhuhu..mcm2 org dijumpai seperti negara asing,,,x puas hati bila smpai stesen UKM,,dyeorg sruh aku turun..sampainya hati mu...huhuhu..

dlm train mmg sgt lame lah kan,, aku pun on internet utk asu dan atin tweet2..huhu msalah nyer ddk sebelah2,,itu pun nk tweet kihkihkih,,,smpai merah bateri aku sebb dok share internet ngan dyeorg... hahaha,,bila aku tutup internet,,dyeorg smbung dgn msj pulak,,,hahaha atin ngan asu ni,,,ddk punyalah dekat,,ckp x nk,guna msj jer, apelahh..

sesampai jer kt mid,,bnda pertama yg dicari adelah tmpat mkn...pusing satu mid valley,,hampir sejam,,x decide lgi nk mkn ape,,,haih,,last2 aku yg decide,,dyeorg ikut jer..yelah dyeorg ssh sgt nk buat keputusan an..
dalam surau sempat jer bergambar...kihkihkih...
kiteorg pegi 5 org...atin bwak 2 geng,,pastuh aku dan asu..hehe... best ar dpt jenjlan ngan korang... mmg best pun..dan ade lah beberapa org kwan aku terjumpa kt sane..
heyyy,,bnda yg aku x expect adelah,,, dyeorg bg aku hadiah smpena besday...omg!!!! dh lame kot besday aku,,,thanks terharu nk nangis....x yah bg hadiah,,aku mntx memain jer,,x sgka dyeorg belikan...huhu..
aku dpt nie


 ahhhhh thank you,,,so sweet,,,mcm bf pulak yg bg...hehehe
 

pkul 4.00 kteorg gerak balik umah,,,hehehehe nk tau,,asu time pegi dye tido,,time balik pun dye tido,,,punya sedap landing atas bahu aku...haaaaa amik kau aku amik gmbr...kihkihkih..
nasiblah asu,,pastuuhhh bila nk amik gmbr lgi,,dye tersedar pulak...hahaha...kantoi..ok smpai disini saje,,,skrg aku pening sape nk tolong aku mkn nie...haih
help me plisssss...

No comments:

Post a Comment