Monday, November 4, 2013

Kawin Abg Aril

Assalamualaikum...mari kita ke johor pulak..buat ape pegi johor??? oke abg sedara aku kawin lah..seronoknyer,,,haaha sebb dpt kumpul dgn family yg happening plus pening dn ntahlah,,,ssh nk describe..dyeorg klau dpt berborak..pehh penuh notification aku...terutamanya kt wassap..penah sekali aku busy..x bukak fon..amik kau 800 ++ unread msj...gilos...hahahah ehh melalut sudah...jom smbung.. rumah mak lang aku kt batu pahat kg parit jelutong depan UTHM.. aku smpai johor tepat waktu zohor hari sabtu..
lpas jer ddk tgok tv mkn,,,kazen aku ajak gi mall..ape lgi...aku on jer...hahahaha...naik myvi tpi penumpang dye,,penuh ya rabbi hahahaha...

malam before kenduri,,mak lang aku buat kenduri doa selamat... mak lang aku buat style nasi ambeng gitu...firsttime aku tgok sbb joho an jawa..hihi...mak aku jawa gak tpi x penah buat pun..
sedapnyer,,lapar pulak..hehehe aku pun try mkn dlm dulang nie..sepatutnya satu dulang 4 org...tpi kiteorg mkn ramai,,aku,mak aku,makcik2 aku serta beberapa org kazen...mkn bergilir gilir,,sape dh kenyang bole bgun,,ganti org lain.. gila lahh itu pun x habis...hahaha nk tau..aku org first ddk utk mkn dan aku org terakhir bgun...hahahaha...org lain ddk siap ganti2 dgn org lain..aku x berganjak kot..dyeorg kate aku mkn byak...pdahal dyeorg x sedar aku mkn aym jer...ddk ratah ayam,,sbb tu lah lame...hahahahaha
best ar mkn cmnie,,pastuh ade bakar sate 1000 cucuk..sate pun makan cara cmnie... namanye sate ambeng... satu letak dlm dulang,,pastuh curah kuah,,sekelip mata habis...dasar pirana dyeorg nie..hahaha...

esoknyer,,pkul9.00 dyeorg dh siap pegi nikah,,abg aril mmg x leh ddk diam sbb dye dh risau sgt...hahaha rilex ar abg aril...waktu nikah,,aku x pegi,,mlas ar nk beratur pegi mandi...hahaha kiteorg update dyeorg nikah melalui wasap jer..kakak aku yg wasap sbb dye pegi...huhuhuhuh

keluarga mak lang aku,,tahniah abg aril :),kak jaja xde sbb dye kje kt arab,,sian kak jaja,,call smpai nangis2

pkul 2 ptg pergi lah anta dyeorg kawin..haha lmbt kan pkul 2...klau kt sini pkul 1.30 pun dh kira lmbt sgt an...aku smpai tertido tido menunggu nk pkul 2 tuh lma sgt...hahahah


ini pelamin dye..cantik kan..i loike...hahah
get ready tol!!!
oke i'm ready...huhuhu
nak tau byak giler dye mintak tol...lama sgt2... smpai kiteorg dh msuk ikut pintu lain dh...hahahahaha...seb baik dh get ready tol byak2... 
majlis potong kek..
dan seterusnya sesi bergmbar..

haaa!!!! amik sekali family wan dara naik,,,bole roboh pelamin pengantin,,,ramai sesgt...oh no ini bru separuh,,ramai lgi yg x de dlm gmbr,,,ramai x,,happening x...huhu i love them much.. seronok sgt2..
klau pegi ngantar pengatin,,x sah klau x 20kereta dan keatas...huhu ramai sgt..

 oh ini family along aku,,,angah aku x pegi sbb dye sibuk kje,, dye kate klau dye x kje,,satu malaysia x de elektrik,,yelah angah,,org caye tuh...nasiblah kje TNB..
 dari kiri pak itam,,ira,,me and syakirah...kami dikira sebaya,,aku tua berapa bulan jer,, klau x,,kita same tahun kan..hehehe..
this is my nephew,,,ommo dh pndai ckp,,,comelnyer,,, 

No comments:

Post a Comment