Wednesday, February 5, 2014

welcome Adam2

Assalamuaikum, kali nie nak cerita bnda yg gembira byk..semlm 04.02.14 lahirlah seorang bayi lelaki seberat 2.9kg di hospital ampang puteri...cehh mcm pembaca berita pulak.. nama penuh x pasti,,tpi kteorg panggil dye adam. adam no 2,,sebb adam yg pertama ialah di entry INI.. dlm entry tuh blum ade nama penuh lgi kan,,nama penuh dye Muhammad Adam Haris Bin Mohd Zaki.. adam yg kedua ni blum tau nama penuh nyer.. sebenarnya kakak ipar aku dgn mak cik aku dh berebut nama adam..last2 dua dua letak adam..hhuhuhu.. ehh lupa nak sebut,,mak cik aku yg lahirkan baby semalam...ini adalah adik abah yg ke 9.. anak first bibik (kiteorg pggil bibik,,bibik means makcik).. dye kawin dh lame,,and skrg bru dpt anak...alhamdulillah.. Kelahiran baby boboi nie sgt dinantikan dlm keluarga kiteorg.. semua org mula risau bila bibik aku msuk hospital..semua org mendoakan nya..semua org nak tau perkembgan di hospital,, pastuh bila baby dh lahir semua org happy sgt2.. semua org nak gi KL,,tgok baby..termasuk lah yg ddk jauh2,,semua nk tgok baby...awak terlalu istimewa adam.. ramai yg menantikan kehadiran awak adam...sama jugak aku,,excited dpt cousins yg keeeee?? ntah,,byak sgt..hahaha.. lets see adam yg comel gebu

 

waktu ni bru nk pegi bilik operation,,gmbr diterima melalui wasap,,aku x pegi pun.. bibik kne operation sbb baby bukan dlm keadaan yg betul,,kepalanya tidak kebawah,,so terpaksa operate...

Hai adam... x sabar nk jumpa..nnt kakak dtg sane ehh..


his name Adam Nawfal Bin Mohd Farib

No comments:

Post a Comment