Sunday, April 20, 2014

alhamdulillah

 alhamdulillah utk result semester pertama..aku mendapat keputusan yg baik.. alhamdulillah sesgt.. sedih bila parents x dpt pegi Majlis Anugerah Dekan sbb kt rumah buat akikah utk adam haris,adam nawfal dan faqihah sofia.. hish x kne tarikh betul..aku x balik pun time kenduri tu sbb aku ade exam ekonomi.. xpelah berkorban la demi pelajaran...ceh...
bersama kwan2 yg turut dpt dekan jugak... TAHNIAH KORANG!! sem 2 ni dapat dekan lgi JOM..

this is award for my parents and myself... korang tau,, bila korang da buat sesuatu t diri korang.. korang kne bg award tau.. yelah,,korang dh berusaha kan.. klau bukan diri korang nak bg penghargaan,, sape lgi kan.. aku xpenah berharap hadiah dri org lain pun.. even penghargaan aku cuma kecil je kt diri..tpi aku puas.. tab lenovo for my parents.. That why lah abah rajin benar wassap.. bila x balas,, abah call..payah lah...hahahahaah.. sbb tu aku selalu on wasap..





ok lah update sikit pasal akikah kt rumah walaupun x pegi an..punyelah byak dyeorg anto gmbr kat aku.. saba jelah.. bg aku jeles betull fine. Akikah ni brtemakan Arabic 'lah sgt'..sedih x dpt join..

No comments:

Post a Comment