Monday, October 20, 2014

Surprise for me

My birthday dah lepas dah.. thun ni aku sambut 3 kali..hehehehe.. thanks bg yang buat surprise. Masa besday aku tuh,, aku demam dan xde mood nk call sesape.. selalu nye aku msty call smua kwan2 baik aku almaklumlah percuma..aku x call sesape pun kecuali sorang.. best forever aku..hahaha.. pastuh aku dah pesan kt rumate aku,jgn bgtau sesape pun psal besday aku.. sbb aku x nk dyeorg sambut beriya iya.. beli kek.. pecah kepala pkir nak buat surprise..

Besday aku pun berakhir..dan pada 11 oktober,, aku pkir dah x kn ade org nak sambut kan.. so aku x expect ape2.. tetiba, sorang kwan aku ni ajak keluar, dah la time tuh maghrib.. aku buat seribu satu alasan, dan dye Berjaya buat aku pkai tudung.. siap2 pkai tudung,, dyeorg msuk reramai.. siap nyanyi lagu happy birthday,, dyeorg bwak kek gulung yg dihias dgn coki coki.. dyeorg xbeli kek sebb kedai kek tutup.. aku ckp aku xnk kek,, sbb kalau beli kek, akn menghabiskan duit dyeorg dan akn membazir.. bukan mkn sgt kek pun..
muka compang camping habis.. sebab kononnye nk kuar pi teman kwan lah..

guna gunting tau potong...ahahahah

just nice hehehe i like



Kek gulung tuh baru best.. walaupun xsesedap kek secret  resepi,, tpi aku tau lah yg dyeorg ikhlas sambut besday aku.. heheh

Itu kawan2 U, kwan2 kat rumah pulak,, Kawan2 aku nih tahu yang aku ni mmg tgh cuti midsem dan dyeorg pun cuti sem.. dyeorg pun ajak keluar, kononnyer nak hilangkan stress lepas exam.. dyeorg mmg la lepas exam.. aku nih nak exam.. haih.. ikut kana je lah.. pegi tgok wayang,, pegi karaoke.. Balik malam,, kne marah dgn abah.. T.T.. xde lah kne marah sgt,, Cuma abah marah sbb balik malam.. parents aku kenal dgn asu, atin nabilah dgn atin farhana.. so dyeorg bg kepercayaan utk keluar ngan dyeorg.. Parents kwan2 aku pun knal aku.. hehehe senang kalau parents kenal kwan2 ni..senang dpt green light utk keluar..

Sambung ke cerita asal.. mula2 makan kat marrybrown, lpas dh order makanan,, asu ajak atin farhana beli topup.. tggallah aku dgn fatin nabilah.. pastuh aku ckp kt atin nabilah, “aku dah lapar, nape lame sgt dyeor beli topup”.. rupanye beli kek.. haihh terharu buat kali kedua.. thanks kwan2.. love you lah..pastuh pening cemana nk abiskan kek.. at last abis jugak.. pelahap tau korg ni..hahaha





Last sekali aku sambut besday dekat kampung Pahang.. aku ckp kt akak aku yg aku nak sambut besday 3 kali tahun ni,, dan akak aku beli kek yg ketiga utk aku dan baby October yg lain.. thanks to my sister.. knape nak tiga kali..ntah la... hehehee



Thanks Everyone Love You.. 




No comments:

Post a Comment